Dine High Performance Teams

Udgivet: 19. oktober, 2015

Dine High Performance Teams

1215972091_resized
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Mail

Hvorfor?

Hvorfor fungerer High Performance Teams så godt? Hvordan performer de så magisk?
Efter 25 år i Jægerkorpset kan jeg fortælle at det hverken er teknologi, økonomi, proceduerer, systemer eller fysiske ressourcer der løser opgaverne. OK… jeg indrømmer der kan være lidt shortcuts i nogle velafprøvede procedurer der passer til Jeres teams virkemåde og opgaver. Sådanne shortcuts havde vi naturligvis også i Jægerkorpset.

Fordi det er mennesket!

Men den største og vigtigste faktor er mennesket. Det er mennesker der arbejder ultimativt godt sammen og forstår at udnytte den power der ligger i at være i fuldt commitment, fuld tillid og i øvrigt være bevidst om og klar til at lære mere om sig selv og mentale processer der egentlig løser opgaven. “The speed of trust” er et næsten uovervindeligt element. Viljen til at ville lykkes, viljen til at VILLE løse opgaven uanset hvad man står overfor. Det er selvdisciplin der bringes i spil, motivation, selvindsigt, beslutningskraft, modstandsdygtighed er alle vigtige elementer i opbygningen-, træningen og vedligeholdelsen af højtydende, effektive teams. Det er alt sammen noget der kommer indefra hvert enkelt menneske. Det er en personlig indsats der er fundamentet for teamets egentlige resultat.

Du kan også få High Performance Teams og jeg ved hvordan man gør! Kontakt mig og inviter til en kop kaffe og en snak, så skal jeg fortælle dig om det.