En katedral er under opførsel

Udgivet: 3. september, 2020

For et år siden startede jeg som team facilitator for det team der skal bygge en nutidens katedral. Aarsleff bygger nemlig Danmarks højeste bolig og mange har sikkert allerede hørt om LightHouse der skal ligge på det yderste hjørne af Aarhus Ø. Men det er meget mere end et byggeri. Det er monumentalt og det er noget mange, om mange år, kan sige de var med til. Det ER stort -og det har filosofiske højder. 
Det er på mange måder et monumentalt byggeri. Det bliver sindssygt flot. Det kan ikke tales ned, selvom det er blod, sved, en masse manuelt arbejde og møg-besværlige beslutninger og planlægning. Måske netop derfor.

At se hvordan det myreflittige team arbejder simultant med at lægge tonstunge betondæk på parkeringskældre under vandoverfladen, bukker jern, tester facader, planlægger installationer og interiør, medens der støbes fundament og piloteres til Aarhus´ nye vartegn, er imponerende. For mig er det ærefrygtindgydende. Der er ikk plads til fejltagelser! En lektie jeg selv har lært på den hårde måde som kriger og som jeg nu stolt kan give videre. Husk -hvis du er i området -at gå forbi at se monumentet blive skabt af et flittigt, ambitiøst, seriøst team! Aarsleff har en katedral under opførsel!

Lars Møller /lars-moller-dk