Foredrag & Indlæg

 Lars Møller får tilhørerne til at tænke mere!

Hør et spændende foredrag om personlig motivation, om hvordan problemer vendes til spændende udfordringer som man kan gøre noget ved. Hør hvordan man får styr på sit eget kaos, og hvordan man ved mentalt arbejde og forberedelse, får det bedste ud af situationen. Lars Møller fortæller om at blive sin egen problemløser og sin egen mentaltræner og MindScout™.
Lars Møller anvender spændende eksempler fra sin tid som elitesoldat, og bruger episoder og brudstykker af egne oplevelser på kanten af det menneskelige mulige for at anskueliggøre problemstillinger vi alle står med. Foredraget  motiverer dig til at tænke i nye baner og udfordre dig selv og gamle slidte vaner.
Det er kun ganske få af livets svar der er så store som spørgsmålene og vi har selv ansvaret for at give eget liv fylde og mening.

Foredragene er spændende, relevante og oplysende. De indeholder spændende temposkift og veksler imellem fortællinger fra livsfarlige operationer hvorfra der hele tiden kobles til vores fælles verden som almindelige mennesker sammen med andre almindelige mennesker. Der er dramatiske historier der handler om liv og død og drama og de lukker op for en hidtil ukendt verden og bringer lys over Lars Møllers refleksioner på at være soldat i en eliteenhed hvor man ikke må fejle og hvor der altid forventes et topresultat i samarbejde på High Performance Teams.

Foredraget behandler dybere tanker om vores muligheder for at udvikle sig og nå sine mål. De spændende udfordringer og kæmpe muligheder der ligger i at bruge sit skjulte mentale potentiale og gøre det man nogle gange er bange for, for at kunne flytte sig ind i noget nyt. Man hører om hvordan hvordan vi normalt reagerer på mental udvikling og hvordan man egentlig beslutter sig for forandring og egenudvikling? Hvordan kontrollerer man det kaos man er i og gør sit liv mere simpelt og gennemskueligt og hvordan kan man med beslutningens kraft ændre de ting man ønsker og hvordan man når sine mål og sikrer sig at man holder fokus.
Du kan på kort tid overraske både dig selv og dine nærmeste, og når de første resultater viser sig, så motiveres Du automatisk til at udforske mere af dit eget potentiale.

Lars Møller er levende og medrivende. Han fremstårseriøs og troværdig og ofte går tilhørerne fra foredraget med fornyet motivation og lyst til at sætte sig selv og andre i bevægelse. Gøre noget nyt og springe på arbejdsopgaver med fornyet motivation.
Beskrivelserne af militære opgaver har som regel ikke i sig selv relevans (udover at det kan være spændende at høre om nærmest utrolige historier), men når den efterfølgende refleksion og flere konklusioner udledes af dem, er det let og indlysende at drage paralleller til vores alles liv og de problemer de fleste af os står med. Ikke kun i arbejds sammenhænge men også i personlige  Lars Møller har brugt sin militære karriere som en trænings simulator for at forstå menneskets reaktioner og bevægegrunde. Det har været en ultimativ og kompromisløs træningsbane. Herfra opstår styrken og troværdigheden i indlægget og foredraget.

Del dette