MindScout

MindScout™

Hvordan arbejder medarbejderne sammen? Har Du de robuste ledere med gennemslagskraft du ønsker dig? Kan dine teams virkelig hjælpe dig? Arbejder dine medarbejdere i tillid og med commitment?
Har din afdeling brug for en vitamin indsprøjtning eller har dit firmas væsen brug for en optur?

Vi kan ikke give finanskrisen skylden for hvad der nu skal ske i fremtiden! Dette er det nye udgangspunkt og der er er kun en ting at gøre: Lad os komme videre fra dette nye udgangspunkt.
At bygge teams op og træne ledere kan man måske nok selv stå for. Det er jo trods alt Jer der ved hvad I har brug for. Men det er en stor opgave og  kræver at man har både værktøjer, viden og tid.

Det kan det være en enorm fordel for Jer at hente hjælp udefra til denne opgave. På denne måde kan jeg I tæt samarbejde med Jer bygge Jeres High Performance Teams op og gøre dem klar, træne og motivere Jeres ledere så de bliver mere robuste eller være den nødvendige sparring i andre sammenhænge, medens I koncentrerer Jer om det i er gode til nemlig: Drift og salg.

Klik i menuen til højre (eller herunder på smartphones) for at se noget af det jeg arbejder succesfuldt med.

Hvorfor lige Lars Møller?

Jeg har i 30 år arbejdet med opbygning, træning og vedligeholdelse af High Performance Teams. Jeg har selv som Jægersoldat stået i mange situationer hvor det var afgørende at det team jeg var sammen med eller som jeg var leder for, gjorde det der skulle gøres rigtigt og gjorde det nu.

Jeg vidste det ikke i dengang og troede at det gode samarbejde handlede om at man arbejdede efter samme procedurer og systemer, havde materiel der kunne “spille sammen” og havde den samme uddannelse. Men efter et stykke tid opdagede jeg at de virkeligt gode teams, kunne løse opgaverne med ingen eller mangelfuldt materiel. De kunne også, uden at have aftalt noget på forhånd og de kunne på trods af måske umulige forhold som andre ville have  meldt fra på. Det var tillid og commitment der løste opgaverne. Det var proaktiv indlevelse og personligt ansvar. Det var mennesker der hang mentalt sammen der løste opgaverne.

Dette var begyndelsen på min exit ud af Jægerkorpset. Jeg vidste her var noget vigtigt at give videre. Her var værdi for også andre virksomheder. Derfor er det nu muligt for også Jeres virksomhed at skabe højtydende, resultatsøgende, hårdtarbejdende og selvkørende teams. Jeg kan vise jer hvordan.

Del dette