Strategi

Strategi

Når jeg arbejder med strategi, sker det i samarbejde med nogle af branchens bedste til akkurat dette. Vores mission er at accelerere selve opstartsfasen i  denne forandringsproces igennem et fokuseret, intensivt forløb med ledergruppen, bestyrelsen eller ejere. Alt for mange strategier ender uforløst og som ord på et stykke papir eller en poster. Men vores baggrund gør os absolut operativt orienterede og vi bliver ved, til de gode intentioner tydeligt og skarpt, omsættes til handlinger for ledere og medarbejdere  i Jeres virksomhed.
Vi har erfaret at det er meget effektivt, parallelt at arbejde med udviklingen af bæredygtigt lederskab og opbygningen af det stærke team, fordi det sikrer implementeringen af de nye forstærkede tiltag. 

Den accelererede proces skabes i ekstraordinære omgivelser hvor der er højt til loftet. Vi tager på disse forløb til alpehytten med udsigt til bjergtoppe eller til Islands bagland hvor uendelige lavamarker og gletchere gør at vi kun kan komme dertil ved at krydse floder i store 4WD. Vi ved at sådanne omgivelser giver helt andre tanker og samhørighed.
Vores forløb bliver derfor også til en stærk fælles reference for teamet, der øger sandsynligheden for hurtig  implementering. 

Kontakt mig hvis du vil vide mere.