TÆNK SOM EN KRIGER

Udgivet: 26. september, 2018

TÆNK SOM EN KRIGER

Udgangspunktet for al LEDERSKAB og DET STÆRKE TEAM samt i øvrigt et godt og tilfredsstillende liv, er afklarede, bevidstgjorte og emotionelt robuste mennesker. Selvom robusthed er blevet til et “fy-ord” i vores behageligheds-orienterede velfærd, så vil jeg tillade mig at vende det om til noget andet, for selvfølgelig er det OK at være mentalt robust! Det er endda noget at stræbe efter. Mental robust betyder ikke, at man kan klare alt og uden at mærke sig selv og andre, kan kæmpe sig igennem alle udfordringer. Det betyder at man rationelt, bevidst og med vilje, håndterer akkurat det, man har besluttet sig for, at ville håndtere. Der er ikke noget man vokser så meget af, som at gøre det, man har lovet sig selv. Med den rette krigerindstilling, kan vi på denne måde nå de mål vi virkelig ønsker os, og det er grundlaget for al eksekvering. 

Min nye bog, “TÆNK SOM EN KRIGER” der udkommer i næste uge, fortæller dig hvordan denne personlige afklaring kan ske og kan være en af byggestenene til videreudviklingen af din egen ydeevne. Baggrunden er mine 25 år i Jægerkorpset, og lur mig om ikke der også kommer et par spændende historier fra dette, mit tidligere liv, hvor jeg i princippet har lært det hele i den omvendte rækkefølge.      

TÆNK SOM EN KRIGER