Jæger 200 – Med hjertet som indsats (2011)

Categorise


Tags


Der er endnu ikke noget indhold at vise.

Jæger 200 – Med hjertet som indsats (2011)

I 2011 udgav jeg min biografi Jæger 200 – med hjertet som indsats, efter i 25 år at have været operativ Jægersoldat. Bogen er en ærlig oprigtig fortælling om livet som elitekriger med alt hvad dette indebærer af spænding, intensiv træning, farlige operationer i mange lande og de personlige omkostninger, et altopslugende liv som kriger medfører.

Forlaget Gyldendal skrev således: Lars Møller kender livet som jægersoldat ud og ind – lige fra den benhårde træning, de militære operationer, rejserne og den hæsblæsende action til frustrationerne og de mange afsavn og bekymringer. I Jæger 200 fortæller han åbent og ærligt om sine 25 år i Jægerkorpset og deler ud af sine utrolige historier fra det danske forsvars mest avancerede eliteenhed.

Men Jæger 200 er ikke kun en soldaterbog. Det er også en bog, der gør op med den mystik og lukkethed, som ellers omgiver Jægerkorpset – og en bog med masser af refleksioner over de dilemmaer, man bliver konfronteret med som jæger: Hvorfor sætte livet på spil i et fremmed land? Og hvad gør det ved en at blive tvunget til at slå et andet menneske ihjel for selv at overleve?

Bogen er rigt illustreret med aldrig før offentliggjorte fotos fra Jægerkorpsets operationer i ind- og udland.